Hva vi kan hjelpe deg med

Hva vi kan hjelpe deg med

Kontorsenteret Østfold AS tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å optimalisere arbeidsplassen din og gjøre den mer effektiv. Vårt omfattende utvalg av produkter og tjenester inkluderer:

  • Nye og brukte kontormøbler: Vi har et bredt utvalg av kontormøbler som kan tilpasses etter dine spesifikke behov. Vårt erfarne team kan hjelpe deg med å finne det perfekte møblementet for ditt kontor, uansett om du trenger ergonomiske stoler, funksjonelle skrivebord eller innovative oppbevaringsløsninger. Vi har også et stort utvalg av brukte kontormøbler som kan hjelpe deg med å spare penger.

  • Nye og brukte multifunksjonsmaskiner: Vi tilbyr et bredt utvalg av multifunksjonsmaskiner som kan hjelpe deg med å håndtere alt fra utskrifter og kopiering til skanning og faksing. Våre maskiner er av høy kvalitet og er tilgjengelige til konkurransedyktige priser.

  • Kontormaskiner: Vi tilbyr også et bredt utvalg av kontormaskiner som kan hjelpe deg med å håndtere alt fra makulering av sensitive dokumenter til lamineringsbehov. Våre maskiner er pålitelige og av høy kvalitet, og vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte maskinen for dine behov.

  • Kontorrekvisita: Vi tilbyr også et bredt utvalg av kontorrekvisita, inkludert papirvarer, penner, arkivmapper, notatbøker og mer. Våre produkter er av høy kvalitet og tilgjengelige til konkurransedyktige priser.

  • Tilbehør til kjøkken, kantiner, toalett, verksted m.v: Vi har også et stort utvalg av tilbehør til kjøkken, kantiner, toaletter og verksteder som kan hjelpe deg med å skape en mer funksjonell og effektiv arbeidsplass. Vårt utvalg inkluderer alt fra kaffemaskiner og mikrobølgeovner til støvsugere og verktøy.

  • Kjøp av konkursbo: Vi kan også foreta oppkjøp av hele eller deler av konkursbo.

Vårt erfarne team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne de riktige produktene og tjenestene for dine behov. Kontakt oss i dag for å lære mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.